algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
21°

Convoquen una assemblea oberta per a organitzar l'acció col·lectiva pel decreixement turístic de Mallorca

229981

Després de la manifestació massiva pels carrers de Palma l'octubre de l'any passat i a les portes d'un estiu de rècord, la plataforma 'Menys turisme, més vida' convoca per a aquest 17 de maig una assemblea oberta per a organitzar la resposta social al model de turisme de masses que ofega Mallorca.

Així, les entitats que formen part de la Plataforma convoquen aquesta reunió per a preparar la mobilització i acció col·lectiva pel decreixement turístic. Serà el 17 de maig, a les 18.30 hores, a l'IES de Sineu.

«Cada estiu, excepte els postpandèmic, batem rècords i rebem més persones, més avions, més creuers, més vehicles a les carreteres, més residus, més violacions, més renou, més inflació, més precarietat i menys habitatge. En definitiva més massificació, més precarització, més degradació i menys vida», remarquen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Zu verkaufen, fa 10 dies
Decreixement turístic i decreixent d immigració hostil al nostre poble.
Valoració:1menosmas
Per Miquel, fa 10 dies
Lluitar contra el frau fiscal seria un bon principi. Als establiments pagau amb targeta, encara que sigui un cafè, així ho han de declarar. I contra els contractes en negre a treballadors. Lluitau contra el lloguer vacacional ilegal, encara que seria millor que tot fos ilegal, però seria un principi. Denunciau davant hisenda a tot aquell negoci que sospiteu que comet frau, se pot fer i mantenir l'anonimat. Son mesures que poden servir. I no xerreu en altres llengües que no siguin català o castellà, millor la primera però de moment així. No en deixeu passar cap ni una a cap turista. La contaminació turística, per acabar, ès un terme que s'ha de posar de moda.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente