muy nuboso
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
17°

Ara ja comença a ser culpa nostra...

El diumenge, 21 d'abril, el Reial Madrid, la Federació Espanyola de Futbol i el Comitè d'àrbitres varen cometre l'enèsim robatori contra el Futbol Club Barcelona, l'únic club amb certa potència per plantar cara al monopoli que tenen muntat els madrilenys.

La qüestió no és si en tal o qual jugada hi cap el dubte. La qüestió és que sempre, indefectiblement, les suposades 'equivocacions' cauen del mateix costat.

El Reial Madrid duu adulterant les competicions des de fa dècades. Roben partits, compren àrbitres (la majoria no fa ni falta), apliquen unes normes per a ells i unes de diferents per als rivals. Dins i fora del terreny de joc. I fitxen els jugadors més cars amb els doblers de tots. Recordem que tots els súbdits del Regne d'Espanya, ens agradi o no el futbol, siguem de l'equip que siguem, encara avui pagam el fitxatge de Cristiano Ronaldo.

Coneixem de sobres com funcionen les elits madrilenyes i sabem que mentre planifiquen o executen una maldat, els seus altaveus acusen els contraris de fer-la. I això val tant per la política o per la 'justícia', com pel futbol i altres qüestions banals.

Quan t'estafen una vegada, és culpa de qui t'estafa. Quan fa dècades que t'estafen i els robatoris es compten en centenars, aleshores cal assumir la part de responsabilitat.

En d'altres camps es pot al·legar que no som lliure per fer el que cal fer (com va poder comprovar tot el Mon dia primer d'octubre de 2017), ara bé, el FC Barcelona és un club privat i prou potent i respectat com per assumir plenament la seva responsabilitat i abandonar definitivament totes les competicions d'àmbit estatal.

Qui, de tots els que llegiu aquest text, participaria en una competició que sap per endavant que està adulterada i que per tenir qualque possibilitat de guanyar has de ser immensament superior al guanyador programat per defecte?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Lluís Lorenzo García, fa 13 dies
Cert. El Barça pot legalment jugar a Itàlia, per exemple. Ara, una part del catalanisme juga a blanquejar Espanya, a que sembli plural i diversa, com la dictadura de Primo de Rivera amb el PSOE legalitzat. El Sistema necessita d’una oposició que el blanqueji. Una part de la Societat catalana té aquest rol i no vol ni sortir de la Liga ni d’Espanya. Piqué i Rubiales bons socis… La meva proposta de crear un Estat català a un barri d’Alger era ja pura desesperació. La resta és perdre el temps i quan arriba l’hora el Barça es manté dins la Liga i Pep inverteix en el negoci futbolístic espanyol.
Valoració:2menosmas
Per Tamer, fa 14 dies
No hay más infeliz, que el que quiere serlo.
Lee un poquito más.
Valoració:-1menosmas
Per Remat, fa 14 dies
no, això funciona a s'enrevés, si lo de Negreira és veritat, que ho demostrin
Valoració:3menosmas
Per I tant, fa 15 dies
Relectura:
Si Vd. lo dice, será verdad.
Pero a servidor, que es algo tontito, le hubiese gustado más, mucho más, que Tomeu lo hubiese dicho claramente. Si lo de Negreira no es verdad, que aporte datos creíbles. Y lo denuncie. Y si es verdad, cosa que nadie ha desmentido, que lo condene pues he de creer que está en contra de pagar a árbitros durante años. Cabe suponer que por algo sería.
Valoració:-3menosmas
Per relectura, fa 16 dies
@ Itant
jo crec que en Tomeu Martí sí que parla del cas Negreira:
"Coneixem de sobres com funcionen les elits madrilenyes i sabem que mentre planifiquen o executen una maldat, els seus altaveus acusen els contraris de fer-la. I això val tant per la política o per la 'justícia', com pel futbol i altres qüestions banals".
Valoració:7menosmas
Per I tant, fa 16 dies
Parece que Vd. de maltratos y/o macarras sabe "cantidad".
Servidor, ni lejana idea.
Valoració:-5menosmas
Per Jordi, fa 16 dies
Tanmateix -i me sap molt de greu haver-ho de dir- el Principat, tret d'honroses excepcions, és malaltissament i massocament iberista. El regionalprincipatisme és la maltractada que passa gust que la maltractin. Li fa més il·lusió que la maltractin que no l'immensa vida en llibertat que hi ha fora del domini del macarra.
Valoració:6menosmas
Per I tant, fa 16 dies
Sr. Guasp.
Vd. parece que conoce el problema y como solucionarlo. Empiece. No espere 60 años.
Efectivamente, tal como bien dice "catalinero", nadie obliga al Barça a jugar en la liga española. Cierto que sería menos competitiva y más aburrida (el Barça y sus palancas son la "alegría" de la liga), pero se jugaría igual.
Valoració:-3menosmas
Per catalinero, fa 16 dies
nadie les obliga a jugar la Liga Española, que se busquen en otra liga
Valoració:1menosmas
Per joan guasp, fa 16 dies
Fa 60 anys que molts diem el mateix. Però no fem res. Es tracta de posar-ho en pràctica.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente